Kako postati vozač

1. korak
Pribavaljanje potvrde liječnika obiteljske medicine
Prvi korak je pribaviti potvrdu liječnika obiteljske medicine da ne bolujete od psihofizičkih bolesti.
2. korak
Pribavaljanje Uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti za polaganje vozačkog ispita
Sa potvrdom liječnika obiteljske medicine i važećim osobnim dokumentom (osobna iskaznica ili putovnica), potrebno se javiti u Medicinu rada, gdje ćete ishodovati Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za polaganje vozačkog ispita.
3. korak

Upis u autoškolu

Sa dobivenim Uvjerenjem o zdravstvenoj sposobnosti za polaganje vozačkog ispita iz Medicine rada i važećim osobnim dokumentom dolazite u prostorije naše autoškole, gdje sklapamo Ugovor o osposobljavanju kandidata za vozača.
4. korak

Nastava iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila (PPSP)

Nakon upisa u autoškolu, obavještavamo Vas o početku nastave iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila (teoretski dio).
5. korak

Ispit iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila (PPSP)

Po završetku nastave iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila, u našim prostorijama prijavljujete ispit iz navedenog nastavnog predmeta.
6. korak

Nastava iz nastavnog predmeta Pružanje prve pomoći (PP)

Organiziramo predavanje iz nastavnog predmeta Pružanje prve pomoći koje se održava u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Valpovo.


Do prijave ispita iz nastavnog predmeta Upravljanje vozilom, morate položiti ispit iz nastavnog predmeta Pružanje prve pomoći

7. korak

Nastava iz nastavnog predmeta Upravljanje vozilom (UV)

Nakon položenog ispita iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila (testovi), započinje nastava iz nastavnog predmeta Upravljanje vozilom (vožnja).
8. korak

Ispit iz nastavnog predmeta Upravljanje vozilom (UV)

Po završetku obuke iz nastavnog predmeta Upravljanje vozilom, u našim prostorijama prijavljujete ispit iz navedenog nastavnog predmeta.
9. korak

Dobivanje vozačke dozvole

Kada položite ispit iz nastavnog predmeta Upravljanje vozilom, dobivate Potvrdu o položenom vozačkom ispitu. S tom potvrdom odlazite u nadležnu policijsku postaju, gdje ćete dobiti vozačku dozvolu i time postati vozač.